Benvingudes i benvinguts!

Benvingudes i benvinguts!

El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients, creiem que un àpat ha de ser quelcom més que asseure’s i menjar

El Convent neix l’agost de 2014, al cor de Vilafranca del Penedès, dins del nucli antic, fet que ens dóna el privilegi de compartir espai amb part del patrimoni històric de la vila. El restaurant s’ha integrat en el local intentant mantenir intacte l’estructura original, buscant l’equilibri entre l’entorn i la funcionalitat.

Buscàvem un lloc que ens transportés en el temps, un lloc amb història on es respirés el pas del temps i a l’hora poder desenvolupar la nostra activitat.

Per què El Convent?
Al principi, mentre estàvem en obres, ens van dir que antigament aquest espai havia estat ocupat per un convent, va ser per aquest motiu que ens vam decantar per aquest nom. Convençuts del que ens havien dit, vam cercar informació al respecte i la sorpresa va ser que mai hi havia hagut un convent en aquest lloc però ja era massa tard, n’acabàvem de crear un.

Pel que fa a la nostra oferta gastronòmica, podríem descriure la nostra cuina com a cuina mediterrània, tradicional i creativa. No obstant no tanquem les portes a propostes culinàries d’arreu les quals incorporem a la nostra carta i als nostres menús.

El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients, creiem que un àpat ha de ser quelcom més que asseure’s i menjar. Pretenem que sigui tota una experiència, una estona agradable per compartir amb família, companys o amics. Nosaltres posem una part dels ingredients, la resta és a les teves mans.

El vi forma part de la nostra terra, de la nostra tradició i de la nostra cultura és per això que posem a disposició dels nostres clients una àmplia carta de vins majoritàriament del Penedès. La idea és que hi hagi un vi per a cada ocasió, per a cada moment, per a cada àpat.
Agraïm la confiança que hem rebut fins ara, que ens motiva a seguir endavant, creixent i millorant dia a dia.


La nostra carta

Podríem descriure la nostra cuina com a cuina mediterrània, tradicional i creativa, amb influències d’arreu

La nostra oferta gastronòmica té com a prioritat els productes de temporada i proximitat. Sempre vetllem per la qualitat d’aquests productes, als quals els donem el nostre toc de personalitat.

Podríem descriure la nostra cuina com a cuina mediterrània, tradicional i creativa, amb influències d’arreu. Es tracta d’una proposta variada i dinàmica però sempre amb el mateix fil conductor que defineix la nostra manera de fer i la nostra manera d’entendre la cuina.

Intentem que la nostra proposta arribi a tothom, volem que sigui atractiva i actual però sense perdre de vista la cuina tradicional de casa nostra.

Tenim dues propostes diferents, la carta de nit i el menú de dissabte al migdia. A la proposta de nit volem reflectir la nostra personalitat, la nostra manera d’entendre la cuina, i al menú del migdia volem prioritzar la tradició, els plats de tota la vida adaptats al nostre temps.

   LA CARTA


El celler

Pretenem tenir una representació de les diferents denominacions d’origen amb les varietats més representatives de cadascuna d’elles.

A la nostra carta trobareu vins de les diferents denominacions d’origen protegides de Catalunya, majoritàriament de la DO Penedès. Pretenem tenir una representació de les diferents denominacions d’origen amb les varietats més representatives de cadascuna d’elles.

Som en terra de vins, hem crescut envoltats de vinya i hem après a estimar aquest producte, a valorar l’esforç i dedicació que hi ha al darrere de cada ampolla de vi per això li donem gran importància.

Volem donar cabuda a tots els estils de vi, vi tranquil, vi escumós, vi dolç…, dels més tradicionals als més innovadors i que cadascú trobi el seu acompanyant perfecte.

 EL CELLER


Reserves


Contacte amb nosaltres


  Es obligatori informar tots els camps i acceptar la Política de Privacitat.

  EL CONVENT
  C/DE LA FRUITA, 12
  VILAFRANCA DEL PENEDÈS, BARCELONA 08720


  Xarxes socials

  11 months ago
  1 year ago

  El Convent - Restaurant

  Cuina mediterrània, tradicional i creativa acompanyada d'una extensa selecció de vins
  El Convent - Restaurant
  El Convent - Restaurant3 years ago
  Bona tarda! Si tot va bé, aviat tornarem a la nostra activitat normal i necessitem incorporar personal de sala a l'equip.
  Fes-nos arribar la teva candidatura:
  https://www.elconvent.cat/ca/borsa-de-treball
  #elconvent1850 #sopars #dinars #vins #vilafrancadelpenedes #turismevilafranca #penedesturisme
  Feed Them Social: TikTok Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

  Enllaços d’interès

  DO Penedès

  Turisme Penedès

  Ajuntamen de Vilafranca del Penedès

  Consell Comarcal Alt Penedès

  Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès