La nostra carta

Entrants
Amanides
Coques
Plats freds
Plats calents
Assortiments
Suplements
Fondues
Les postres
    • Entrants

    • Patates braves

      5,00€

      daus de patata amb la nostra salsa

    • Guacamole d’El Convent

      8,90€

      acompanyat amb “nachos casolans

    • Anxoves

      9,50€

      amb pa de vidre sucat amb tomàquet i oli d’oliva verge extra d’arbequina

    • Sardines marinades

      8,50€

      base cruixent, tàrtar de tomàquet amb ceba i alls tendres
      i sardines marinades amb vinagre Forum Chardonnay

    • Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma

      19,90€

      amb pa de vidre sucat amb tomàquet i oli d’oliva verge extra d’arbequina

    • Micuit de foie casolà amb festucs

      11,90€

      foie micuit arrebossat amb festucs, amb torradetes

    • Amanides

    • Amanida de ceps i llagostins

      12,90€

      ceps, llagostins, brots tendres, pètals de tomàquet
      i tomàquet assecat, amb vinagreta de fruits secs

    • Amanida de pollastre marinat

      9,00€

      pollastre marinat i arrebossat, brots tendres, pinya natural
      i tomàquet assecat, amb vinagreta de mostassa

    • Amanida de formatge de cabra

      9,00€

      formatge de cabra, brots tendres, confitura de tomàquet,
      pera i nous, amb vinagreta de fruits del bosc

    • Amanida de burrata

      12,90€

      burrata, tomàquet natural, alvocat i pinyons torrats,
      amb vinagreta d’alfàbrega

    • Amanida tabule amb hummus de cigrons

      8,50€

      cous-cous, hortalisses, espècies, panses i hummus de cigrons,
      amb torradetes

    • Coques

    • D’escalivada amb botifarra

      9,00€

      base de coca, escalivada i botifarra de pagès

    • De bacó i gorgonzola

      8,50€

      base de coca, ceba i alls tendres, bacó i gorgonzola

    • De ceps i foie

      9,50€

      base de coca, ceba i alls tendres, ceps i foie

    • Plats freds

    • Ceviche de corball

      15,90€

      corball, ceba morada, cilantre, mango, plàtan i perles de yuzu

    • Carpacció de bacallà

      14,50€

      bacallà sobre llit tomàquet natural i olivada, amb torradetes

    • Carpacció de gambes

      12,40€

      gamba vermella, oli d’oliva i cibulet, amb torradetes

    • Carpacció de vedella

      14,50€

      filet de vedella, parmesà ratllat i mostassa antiga,
      amb torradetes

    • Steak tàrtar

      19,50€

      filet vedella cru marinat, amb torradetes

    • Tàrtar de tonyina salvatge

      16,00€

      tonyina vermella salvatge crua, marinada amb torradetes

    • Plats calents

    • Farcellets de llagostins

      11,90€

      amb salsa de marisc i parmesà

       

    • Tataki de tonyina

      15,90€

      llom de tonyina vermella arrebossat amb sèsam, salsa ponzu,
      acompanyat amb fideus “vermicelli”

    • Pota de pop

      18,90€

      pota de pop amb parmentier de sobrassada

    • Niu d’ous ecològics

      8,95€

      niu de patates palla amb ous ecològics i pernil ibèric

    • Entrecot de vedella ecològica del Pirineu

      16,90€

      acompanyat amb patates fregides o amanida

    • Centre de costella de vedella

      21,00€

      acompanyat amb patates fregides o amanida

    • Magret d’ànec

      15,90€

      acompanyat amb pinya caramel·litzada i salsa de fruits vermells

    • Assortiments

    • Assortiment d’embotits

      16,00€

      botifarra blanca, llonganissa de pagès, espatlla ibèrica i llom ibèric

    • Assortiment de formatges

      16,00€

      assortiment de cinc formatges de diferent llet i intensitat

    • Suplements

    • Pa de vidre

      3,00€

    • Torradetes

      1,50€

    • Pa sense gluten

      3,00€
    • Torradetes sense gluten

      2,50€
    • “Nachos”

      1,50€

    • Fondues

    • Fondue clàssica

      12,50€

      fondue de formatge acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge frec

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Fondue de ceps

      14,00€

      fondue de formatge acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge fresc

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Fondue de gorgonzola

      13,00€

      fondue de formatge acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge fresc

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Fondue de tete de moine

      13,00€

      fondue de formatge acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge fresc

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Les postres

    • Tiramisú

      5,50€

      crema de mascarpone, melindros, cafè i cacau en pols

    • Pastís de formatge

      5,50€

      formatge fresc, base de galeta, melmelada de fruits vermells

    • Tatin de poma

      5,50€

      base de pasta de full, poma, gelat de canyella i caramel

    • Brownie

      5,50€

      amb gelat de vainilla i salsa de xocolata

    • Coulant

      5,50€

      amb de vainilla i salsa de xocolata

    • Assortiment de catànies i carquinyolis

      4,50€
    • Gelats

      5,50€

      de vainilla, de canyella, de farigola,…

    • Sorbets

      5,50€

      de llimona, de mandarina,…

x