-
-
Per picar
-
Cresta de Gall Negre
2,80€farcellets de Gall Negre amb salsa de prunes i pinyons.
-
Patates xips
2,00€ -
Olives farcides
2,00€ -
Escopinyes
8,00€ -
Ració de formatge
6,00€ -
Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma
19,90€ -
Taquets de pernil ibèric de gla
7,00€
-
Entrants
-
Cresta de Gall Negre
2,80€farcellets de Gall Negre amb salsa de prunes i pinyons.
-
Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma
19,90€
-
Amanides
-
Xató d'El Convent
12,90€escarola, tonyina, bacallà, olives negres i salsa xató.
-
Amanida de ceps i llagostins
13,90€ceps, llagostins, brots tendres, pètals de tomàquet
i tomàquet assecat, amb vinagreta de fruits secs
-
Plats freds
-
Coques
-
Plats calents
-
Entrecot de vedella ecològica del Pirineu
19,90€acompanyat amb patates fregides o amanida
-
Magret d'ànec
15,90€acompanyat amb salsa de curry i mango
-
Bacallà amb salsa roquefort o al ajoarriero
16,00€
-
Assortiments
-
Fondues
-
Suplements
-
Ració de pa de llarga fermentació
1,50€ -
Pa sense gluten
3,00€ -
Torradetes sense gluten
2,00€ -
"Nachos"
2,00€
-
Les postres
-
Sorbets
5,90€de llimona, de mandarina,…
-
La nostra carta
x