MENÚ CAP DE SETMANA

Dissabte 10/4 i diumenge 11/4

La proposta de menú és només de migdia, no hi ha plats de carta.

PRIMERS PLATS
SEGONS PLATS
POSTRES
    • PRIMERS PLATS

    • Carpaccio de salmó amb oli d'anet

    • Amanida de formatge de cabra i mango amb nous i vinagreta de fruits vermells

    • "Poke Bowl" amb quinoa fruita i verdura amb maionesa de chilli

    • Risotto de bolets

    • SEGONS PLATS

    • Corball salvatge al forn amb verduretes

    • Secret ibèric amb encenalls de foie

    • Bacallà amb muselina d'all negre o al ajoarriero

    • Gall Negre del Penedès rostit amb la seva salsa

    • POSTRES

    • Brownie amb salsa de xocolata

    • Copa de crema de llima

    • Gelat de turró

    • Carpaccio de pinya amb gelat de coco

    • MENÚ INFANTIL

      Plat a escollir més postre i beguda. 15€

    • Macaroni with bolognese sauce

    • Botifarra, hamburgueses o bistec amb patates fregides

    • Macarrons amb salsa bolonyesa

x